Kayseri polisi, cep telefonu hırsızlığına karışan iki şüpheliyi kısa sürede yakalayarak çalınan telefonları sahiplerine teslim etti. Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Esenyurt Mahallesi'nde meydana gelen bir hırsızlık olayıyla ilgili titiz bir çalışma başlattı.
KAMERA KAYITLARI ELE VERDİ
Ekiplerin 53 saatlik detaylı kamera incelemesi sonucunda, hırsızlık olayının faili olarak S.G. (21) ve G.G. (14) isimli şahıslar tespit edildi. Yapılan tespitlerin ardından harekete geçen polis, düzenlediği operasyonla iki şüpheliyi de kıskıvrak yakaladı.
ÇALINAN TELEFONLAR SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda, hırsızlık sonucu elde edilen cep telefonu ele geçirildi. Telefon, mağdur şahsa eksiksiz bir şekilde teslim edilirken, gözaltına alınan S.G. ve G.G. ise yasal işlemlerin tamamlanması için emniyet müdürlüğüne götürüldü.








