ASAYİŞ
Yayınlanma : 29 Kasım 2025 00:10
Kayseri'de FETÖ üyesi O.K. yakalandı: 6 yıl hapis cezası kesinleşti

Kayseri'de yapılan bir operasyonda, FETÖ üyesi O.K. yakalandı. Hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan O.K., cezaevine teslim edildi.
Kayseri'de gerçekleştirilen polis operasyonunda, 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan FETÖ üyesi bir şahıs yakalandı.
ORTAK ÇALIŞMA HAYATA GEÇİRİLDİ
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahısların yakalanması amacıyla ortak bir çalışma yürüttü. Bu kapsamda düzenlenen operasyonda, hakkında 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan O.K. (45) ele geçirildi.
YAKALAMA İŞLEMLERİ TAMAMLANDI
Ekipler, O.K.'nın yakalanmasının ardından gerekli işlemleri tamamlayarak, şahsı cezaevine teslim etti. Bu operasyon, FETÖ ile mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
- 08:27Zeytinin tanesi 50 lira: Ticaret Bakanlığı devrede
- 08:16Otoyolun üzerinde hayata geçen köprü: Bir parktan fazlası
- 08:00Erzincan, dünya arkeolojisinin buluşma noktası oluyor
- 07:48Erzincan'da gökyüzünden yağan dolu ve dağdan kopan topraklar yolu kapattı
- 06:09Mavi Vatan yasasıyla Yunanistan'a yanıt niteliğinde adım






