Kayseri'de eğitim amaçlı roket, evin çatısına düştü

Kayseri'nin Talas ilçesinde öğrenciler tarafından eğitim amaçlı fırlatılan bir roket, Akçakaya Mahallesi'ndeki bir evin çatısına düştü; olayda yaralanma olmazken, ev sahibi şikayetçi olmadı.Kayseri'de eğitim amaçlı roket, evin çatısına düştü
Kayseri'nin Talas ilçesinde eğitim amaçlı fırlatılan bir roket, Akçakaya Mahallesi'nde yaşlı bir çiftin evinin çatısına düştü. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, yaşlı çift roketi fırlatan öğrencilerden şikayetçi olmadı.

OLAY TALAS İLÇESİNDE YAŞANDI
Model Uçak Pisti'nden fırlatılan roketin, yaşlı çiftin evine isabet etmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede roketin patlayıcı madde içermediği ve eğitim amaçlı kullanıldığı belirlendi. Ev sahibi Zeki Aktaş, olayı, bahçede gezerken büyük bir ses duymalarıyla fark ettiklerini ve roketin çatıda olduğunu gördüklerini anlattı. Aktaş, yakınlardaki uçak pistinden fırlatılan roketin arıza yapıp evlerine düştüğünü belirtti.

YAŞLI ÇİFT ŞİKAYETÇİ OLMADI
Aktaş, olay sırasında dışarıda olduklarını ve kimsenin zarar görmediğini vurgulayarak, öğrencilerden şikayetçi olmadıklarını ifade etti. Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından olayla ilgili soruşturma tamamlandı.
- 12:22Kedi kurtarma operasyonunda ikinci perde: İki kez motoruna sığındı!
- 12:15Bursa'da alkollü sürücü bariyerlere çarptı, yaralı hastaneye kaldırıldı
- 12:09Kayserispor'un TFF 1. Lig'deki zorlu yolculuğu başlıyor: Rakipler ve deplasmanlar netleşti!
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi




