ASAYİŞ
Yayınlanma : 04 Eylül 2025 04:17
Kayseri'de çocuk yüzünden bıçaklama: Ağır yaralı hastaneye kaldırıldı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, çocuk yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Komşusu T.V., karnından bıçaklanarak ağır yaralandı ve Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken, O.T. gözaltına alındı.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, çocuk yüzünden çıkan bir tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olay, Germir Mahallesi Samancı Sokak'ta meydana geldi.

ÇOCUK YÜZÜNDEN TARTIŞMA
O.T., komşusu T.V.'nin çocuğunun kendisini rahatsız ettiğini iddia ederek tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı bir kavgaya dönüştü ve T.V., karnından bıçaklanarak ağır yaralandı.

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri T.V.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı ve ardından Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. O.T. ise polis tarafından gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı




