ASAYİŞ
Yayınlanma : 28 Ağustos 2025 04:57

Kayseri'de çalıntı otomobil kapalı otoparkta bulundu

Kayseri'de çalıntı otomobil kapalı otoparkta bulundu
Kayseri'nin Talas ilçesinde çalınan 38 KU 607 plakalı otomobil, sahibi H.U. tarafından Kiçiköy Mahallesi'ndeki bir kapalı otoparkta bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri'nin Talas ilçesinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz şahıslar tarafından çalınan bir otomobil, kaza yapıldıktan sonra kapalı bir otoparka park edilmiş halde bulundu. 38 KU 607 plakalı otomobilinin sahibi H.U., Bahçelievler Mahallesi Gençlik 1 Sokak'ta park ettiği aracını bulamayınca polise ihbarda bulundu.

teknik yapı

POLİS EKİPLERİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, çalınan otomobili bulmak için çalışma başlattı. Aracını arayan H.U.'nun arkadaşları ise otomobili, Kiçiköy Mahallesi Ulus Sokak'ta bulunan bir kapalı otoparkta tespit etti. Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından otomobil, sahibi H.U.'ya teslim edildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Çalınan otomobilin bulunmasıyla birlikte olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis, kimliği belirsiz şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.