Kayseri'de bin 250 polisle yapılan huzur uygulamasında 73 aranan şahıs yakalandı

Kayseri'de bin 250 polisin katılımıyla 66 noktada gerçekleştirilen huzur uygulamasında, çeşitli suçlardan aranan 73 kişi yakalandı. Operasyonda uyuşturucu, kaçak sigara ve tütün ele geçirildi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen geniş çaplı bir huzur uygulamasında, toplamda bin 250 polis görev aldı ve 66 farklı noktada denetimler yapıldı. Bu operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 73 kişi yakalanarak adalete teslim edildi.

UYGULAMANIN DETAYLARI
"Şehit Murat Akpınar Huzur-Asayiş Uygulaması" adı verilen operasyon, genel asayişin ve kamu düzeninin sağlanması, halkın huzur ve güven ortamının devamlılığının temin edilmesi amacıyla düzenlendi. İl genelinde 66 farklı noktada yoğunlaşan uygulamada, 16 bin 197 şahsın kimlik sorgusu yapıldı ve 6 bin 298 araç kontrol edildi. Ayrıca, 397 park alanı ve 136 umuma açık iş yeri denetlendi.

EL KONULAN MADDELER VE ARAÇLAR
Uygulama sırasında önemli miktarda suç unsuru ele geçirildi. 257,12 gram uyuşturucu madde, çeşitli miktarlarda uyuşturucu ve uyarıcı hap, 490 paket gümrük kaçağı sigara, 30 kilogram kaçak tütün ve 20 bin 400 adet makaron ele geçirildi. Bu kapsamda 26 şahıs hakkında işlem başlatıldı. Ayrıca, 3 ruhsatsız tabanca, 31 adet fişek ve 5 adet yakalama hacizli oto da muhafaza altına alındı. Uygulama çerçevesinde 18 yoklama kaçağı şahsa da gerekli yasal işlemler uygulandı. İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzurunu bozmaya yönelik girişimlere karşı mücadelelerinin kararlı bir şekilde süreceğini belirtti.
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!
- 06:09Temassız kredi kartı kullanımı tehlikelerle dolu
- 05:59TTK'dan şok karar: Madenlere değil, duvara yatırım!




