GÜNDEM
Yayınlanma : 25 Temmuz 2025 19:57

Kaynarca'da ulaşım rahatlıyor: 8 bin ton asfaltla yeni yollar

Kaynarca'da ulaşım rahatlıyor: 8 bin ton asfaltla yeni yollar
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca'da 15 gündür devam eden çalışmalarla Fahrettin Azak Caddesi, Kertil Mahallesi ve Müezzinler Mahallesi'ndeki yolları 8 bin ton asfaltla yeniliyor.
Kaynarca'da ulaşım rahatlıyor: 8 bin ton asfaltla yeni yollar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca ilçesinde ulaşım altyapısını iyileştirmek için yoğun bir çalışma yürütüyor. 15 gündür devam eden çalışmalarda, Yol Bakım, Altyapı ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (YOLBAK) ekipleri Fahrettin Azak Caddesi ve Kertil Mahallesi'nde yolları yeniledi.

teknik yapı

KAYNARCA'DA YENİLENEN YOLLAR

Ekipler, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı dışında kalan 19018 nolu ve Kuyu Sokak'taki vatandaşların taleplerini de karşılayarak bu bölgelerde de ulaşımı iyileştirdi. Çalışmaların son durağı ise 6 kilometre uzunluğundaki Müezzinler Mahallesi grup yolu. Bu yol, yol genişletme çalışmalarıyla birlikte 8 bin ton sıcak asfaltla kaplanıyor.

ULAŞIMDA YENİ DÖNEM

YOLBAK ekiplerinin bir sonraki durağı ise Kulaklı, Uzakkışla ve Büyükyanık Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolu olacak. Yapılan açıklamada, çalışmaların tamamlanmasıyla Kaynarca'da ulaşımda yeni bir dönemin başlayacağı belirtildi. 'Şehir merkezi ve 16 ilçede sürdürdüğümüz sıcak asfalt çalışmaları Kaynarca’da devam ediyor. Asfalt sezonunu daha verimli geçirmek için çalışma stratejimizi değiştirerek, ilçenin tüm ihtiyaçlı alanlarını sıcak asfalta kavuşturarak çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Bu kapsamda 15 günlük zamanda güzel ilçemiz Kaynarca’da 4 farklı güzergahta çalışmalarımızı tamamladık. Müezzinler grup yolunda ise çalışmalarımız sürüyor. Yenilenmiş yolların ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz' denildi.