YAŞAM
Yayınlanma : 30 Aralık 2025 21:26

Kaymakam Öztürk, gençlerin futsal heyecanına ortak oldu

Kaymakam Öztürk, gençlerin futsal heyecanına ortak oldu
Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk ve ilçe protokolü, Okul Sporları Genç Erkek Futsal grup maçlarını izleyerek genç sporculara moral verdi ve sporun gelişimdeki rolünü vurguladı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen Okul Sporları Genç Erkek Futsal grup maçları, ilçe protokolünün yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsa Yaldız, Merkez Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmaları tribünden takip ederek genç sporculara destek verdi.

teknik yapı

SPORUN GELİŞİME KATKISI VURGULANDI

Protokol üyeleri, müsabakaları izlerken sporun ve okul sporları faaliyetlerinin öğrencilerin fiziksel ve sosyal gelişimine sağladığı katkıyı öne çıkardı. Genç sporculara başarılar dileyen yetkililer, karşılaşmaların centilmence ve büyük bir heyecan içinde geçtiğini gözlemledi.

KAYMAKAMDAN GENÇLERE TAM DESTEK

Kaymakam Adem Öztürk, yaptığı açıklamada, gençlerin sporla iç içe olmasının disiplinli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Öztürk, 'Okul sporları kapsamında düzenlenen bu organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum' diyerek etkinliğe verdiği desteği pekiştirdi.