YAŞAM
Yayınlanma : 25 Kasım 2025 22:04

Kaymakam Güldoğan'dan emekli öğretmenlere vefa ziyareti: Eğitim çınarları unutulmadı!

Kaymakam Güldoğan'dan emekli öğretmenlere vefa ziyareti: Eğitim çınarları unutulmadı!
Manisa Salihli'de Kaymakam Güldoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yenen, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret ederek vefa gösterdi. Genç öğretmenler de ziyarette yer aldı.
Kaymakam Güldoğan'dan emekli öğretmenlere vefa ziyareti: Eğitim çınarları unutulmadı!

Manisa'nın Salihli ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Kaymakam Ali Güldoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, ilçede ikamet eden emekli öğretmenler Hamdi Çamdere ve Ahmet Urf'u evlerinde ziyaret ederek bu özel günlerini kutladı.

teknik yapı

EĞİTİMİN KIYMETLİ ÇINARLARINA TEŞEKKÜR

Kaymakam Ali Güldoğan, uzun yıllar boyunca eğitime büyük hizmetler vermiş emekli öğretmenlere sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diledi. Güldoğan, "Eğitim camiamızın bu kıymetli çınarlarını asla unutmuyoruz. Onların emekleri ve eğitime yaptıkları katkılar bizim için her zaman en değerli mirastır," ifadelerini kullandı. Ziyarette, genç öğretmenler de hazır bulunarak emekli öğretmenlere vefa örneği sergilediler. Emekli öğretmenler ise bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Güldoğan ve heyetine en içten teşekkürlerini ilettiler.