• satrroıad dörüm
  • ceylan hafriyat
  • yk 29 ağostıs
ASAYİŞ
Yayınlanma : 27 Ağustos 2026 13:46

Kayıp yaşlı adam sağ bulundu

Kayıp yaşlı adam sağ bulundu
Denizli'de iki gündür kayıp olan 79 yaşındaki Alzheimer hastası yaşlı adam, arama kurtarma ekipleri tarafından boş bir arazide sağ olarak bulundu. Sağlık durumu kontrol altına alınan adam hastaneye sevk edildi.

Denizli'de iki gündür kayıp olan 79 yaşındaki Alzheimer hastası Behçet Bilgiç, Merkezefendi ilçesindeki boş bir arazide sağ olarak bulundu.

Arama kurtarma çalışmaları sonuç verdi

Bilgiç, 25 Ağustos Salı günü kaybolmuştu. Ailesi, Alzheimer hastası olan yaşlı adamın sağlık durumundan endişe ederek kayıp başvurusunda bulunmuştu. Kamu kurumları ve gönüllü kuruluşların katılımıyla yürütülen arama kurtarma çalışmaları, kayboluşunun ikinci gününde sonuç verdi.

Sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi

Göveçlik Mahallesi'ndeki boş bir arazide bulunan Bilgiç'in, sıcaktan dolayı bitkin düştüğü öğrenildi. İhtiyaçları giderildikten sonra sağlık kontrolleri amacıyla hastaneye kaldırıldı.