Daegu Katolik Üniversitesi’nden mezuniyet törenine katılan Wen soyadlı genç kadın, törenin ardından Daegu’ya geçti. 23 Ağustos’ta Çin’e dönmesi beklenen öğrenciden bir süre haber alınamayınca ailesi ve arkadaşları kayıp başvurusunda bulundu.
Polis, izini istasyonda buldu
Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, genç kadının en son Dongdaegu İstasyonu yakınlarında görüldüğünü tespit etti. Yapılan çalışmalar neticesinde, ekipler Gyeongsan kentindeki bir adrese operasyon düzenleyerek evde genç kadının cansız bedenini buldu. Polis, cesedin parçalandığını ve kalıntıların farklı yerlerde bulunduklarını açıkladı.
Şüphelinin hareketleri dikkat çekici
Polis, şüphelinin cinayetten sonra genç kadının kıyafetlerini giyip cep telefonunu alarak Dongdaegu İstasyonu'na gittiğini öne sürdü. Daha sonra telefonunu kapatan şüphelinin, bir tuvalette kıyafet değiştirdikten sonra evine döndüğü belirtildi. Şüpheli, polise kayıp ihbarında bulunurken kendisini genç kadının erkek arkadaşı olarak tanıtmaya çalıştı.









