Kayı OSB'de yeni yatırımlar ve projeler masaya yatırıldı

Bilecik Valisi başkanlığında toplanan Kayı OSB Müteşebbis Heyeti, devam eden yatırımları ve gelecek projeleri ele alarak bölgenin sanayi altyapısını güçlendirme ve istihdamı artırma hedeflerini görüştü.
Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer'in başkanlığında Kayı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti'nin önemli bir toplantısı gerçekleştirildi. Valilik koordinasyonunda yapılan bu toplantı, bölgedeki sanayi faaliyetlerinin geleceği açısından kritik konuları ele aldı.
DEVAM EDEN YATIRIMLAR VE GELECEK PLANLARI
Toplantıda, Kayı OSB'de hali hazırda devam eden yatırımlar ve geleceğe yönelik planlanan projeler kapsamlı bir şekilde değerlendirildi. Bölgenin sanayi altyapısını daha da güçlendirmeyi hedefleyen görüşmelerde, yatırımcıların talepleri ve bölgedeki istihdamın artırılmasına yönelik stratejiler üzerinde duruldu. OSB'nin gelişimine ivme kazandıracak konular, heyetin ana gündem maddeleri arasındaydı.
EKONOMİK POTANSİYELİN ARTIRILMASI HEDEFLENİYOR
Sanayi yatırımlarını artırma ve bölgenin mevcut ekonomik potansiyelini daha etkin bir biçimde kullanma amacıyla atılacak adımlar detaylı bir şekilde müzakere edildi. Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "Kayı OSB'nin gelişimine yönelik çalışmalarımızı tüm paydaşlarımızla güçlü bir iş birliği içinde sürdürüyoruz. Temel amacımız, ilimizin sanayi altyapısını güçlendirerek üretim kapasitesini ve istihdam olanaklarını artırmaktır" ifadelerini kullandı.
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü





