ASAYİŞ
Yayınlanma : 03 Mart 2026 18:27
Kayalıktan düşen kadın, ekiplerin çabasıyla kurtarıldı

Söke'de kayalıklardan düşen kadın, ekiplerin yoğun çabasıyla kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı.
Aydın'ın Söke ilçesine bağlı Akçakaya Mahallesi Kızılkarlar Mezrası'nda, zeytin bahçesi görmek isteyen bir kadın kayalıklarda dengesini kaybederek düştü.
EKİPLERİN HIZLI MÜDAHALESİ
Düşmenin ardından dağlık ve ulaşımı zor olan bölgede mahsur kalan yaralı kadın için 112 Acil Sağlık ekipleri, UMKE, AFAD ve Bağarası Jandarma Karakol Komutanlığı'ndan oluşan toplam 17 kişilik bir ekip sevk edildi. Ekipler, yaralıya ulaşabilmek için yaklaşık 8 kilometrelik dağ yolunu yürüyerek kat etti.
YARALI KADINA İLK MÜDAHALE
Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından yaralı kadına ulaşıldı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan kadın, sedyeyle taşınarak ambulansa ulaştırıldı ve Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
- 05:42Yatırımcılar uykusuz kaldı, borsa sarsılıyor
- 05:32Bayram yoğunluğu 'garanti' köprüleri Hazine için kara deliğe dönüştürdü: Milyarlarca lira fark ödemesi!
- 05:17İsa Gün, Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu'nda başkanlık koltuğuna yeniden oturdu
- 04:50Kırıntılarla İdare Edin: Emekliler ve Memurlar Hayatta Kalma Mücadelesinde
- 04:29Rıdvan Yılmaz'ın nişan törenine Beşiktaş Başkanı Adalı da katıldı






