Kastamonu'da, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla çok miktarda kaçak tütün ürünü ele geçirildi. Operasyon, il merkezi ile Daday ve Çatalzeytin ilçelerinde 6 farklı adrese yapıldı.

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, elektronik sigara ve tütün mamulleri ile makaron kaçakçılığına yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda önemli miktarda malzeme ele geçirdi. Toplamda, 95 bin 560 adet doldurulmuş makaron, 4 bin adet boş makaron ve 38,5 kilogram kıyılmış tütün bulundu.

ŞÜPHELİLER HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI
Ayrıca, 15 adet elektronik sigara, 11 adet elektronik sigara likidi ve 14 kilogram nargile melası da operasyonda ele geçirildi. Operasyon sonucunda 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.







