ASAYİŞ
Yayınlanma : 17 Aralık 2025 22:24

Kastamonu'da kaçak silah operasyonunda bir kişi tutuklandı: Ev ve işyerinde arama yapıldı

Kastamonu'da kaçak silah operasyonunda bir kişi tutuklandı: Ev ve işyerinde arama yapıldı
Kastamonu'da kaçak silah operasyonunda 7 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan M.Ç. isimli şüpheli tutuklandı.

Kastamonu'da polis ekiplerinin düzenlediği kaçak silah operasyonunda gözaltına alınan bir şüpheli tutuklandı. Operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve fişek ele geçirildi.

teknik yapı

Ev ve İşyerine Eş Zamanlı Operasyon

Edinilen bilgilere göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde belirledikleri bir eve ve bir işyerine eş zamanlı bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda, 7 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 9 adet şarjör ve toplam 131 adet çeşitli çaplarda fişek bulundu.

Şüpheli Tutuklandı

Operasyon kapsamında gözaltına alınan M.Ç. isimli şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.