GÜNDEM
Yayınlanma : 07 Ağustos 2025 04:04
Kartal'da balıkçı barınağı yandı: 5 dükkan kül oldu

Kartal'da, Kordonboyu Mahallesi'ndeki bir balıkçı barınağında gece saat 02.30'da başlayan yangında 5 dükkan kullanılamaz hale geldi. Yangın söndürülürken can kaybı ya da yaralanma olmadı, soruşturma başlatıldı.
Kartal'da bulunan bir balıkçı barınağında gece saatlerinde çıkan yangın, büyük hasara yol açtı. Kordonboyu Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerindeki balıkçı barınağında saat 02.30 sıralarında başlayan yangın, hızla yayılarak 5 dükkanı tamamen küle çevirdi.
YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ
Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangında, herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
5 dükkanın tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği yangınla ilgili olarak, yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Olayın detayları ve yangının çıkış nedeni araştırılıyor.




