Karşıyaka Basketbol, Başantrenör Ahmet Kandemir ile yeni bir görüşme yapmama kararı aldıktan sonra, rotasını eski çalıştırıcısı Bosna Hersekli Başantrenör Nenad Markovic’e çevirdi.
NENAD MARKOVIC İLE YENİDEN GÖRÜŞMELER BAŞLADI
İzmir ekibi, Markovic ile kısa süre içinde masaya oturarak anlaşma sağlamayı ve onu yeniden takımın başına getirmeyi hedefliyor. Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Karşıyaka’da, yeni sezon öncesi başantrenör arayışları hız kazandı. Geçtiğimiz sezon takımın ligde kalmasında önemli pay sahibi olan Ahmet Kandemir ile yola devam etmeme kararı alan yeşil-kırmızılılar, eski teknik direktörleri Nenad Markovic ile yeniden bir araya gelmeyi planlıyor.
YAPILANMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Markovic’in, daha önce 2016-2017 sezonunda Karşıyaka’yı çalıştırmış olması ve geri dönmeye sıcak bakması, kulüp için önemli bir avantaj olarak değerlendiriliyor. Taraflar arasında yapılacak görüşmelerin ardından sürecin netlik kazanması bekleniyor. Diğer yandan, kulüpteki yapılanma çalışmaları da devam etmekte. Şube yönetimi, genel menajerlik görevine Selim Çınar’ı atarken, mevcut genel menajer Çağlar Karabulut’un sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.







