Kars ve Sarıkamış'ta kışın en güzel hali: Beyaz örtüyle kaplanan doğa havadan görüntülendi

Kars ve Sarıkamış, yoğun kar yağışıyla beyaza bürünerek adeta bir kış masalını andırıyor. Bölge halkı, 25 Nisan'da hala kar temizlediklerini belirtirken, havadan çekilen görüntüler eşsiz manzaraları gözler önüne seriyor.
Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, Kars ve Sarıkamış'ı bembeyaz bir örtüyle kaplayarak adeta masalsı bir kış manzarası oluşturdu. Gece başlayan ve aralıklarla devam eden yağış, sabah saatlerinde kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

SARIKAMIŞ'TA KAR MASALI
Özellikle Sarıkamış'ta çam ormanlarının üzerini kaplayan kalın kar tabakası, bölgeyi adeta bir kış masalına dönüştürdü. Kristal kar yapısıyla ünlü Sarıkamış Kayak Merkezi ve çevresi, doğaseverler ile fotoğraf tutkunları için büyüleyici manzaralar sunuyor. Kentin genelinde etkili olan kar yağışı, tarihi yapıları, sokakları ve geniş düzlükleri beyaz örtüyle bütünleştirerek eşsiz bir atmosfer yarattı.

HALA KIŞ GİBİ
Bölge halkı, kar yağışının etkisinin sürdüğünü belirterek, "Bugün 25 Nisan olmasına rağmen hala kar temizliyoruz. Kars'a adeta yaz hiç gelmedi," şeklinde konuştu. Bu durum, bölgenin iklimsel özelliklerini ve kışın uzun sürmesini bir kez daha gözler önüne seriyor. Öte yandan, dron ile havadan çekilen görüntüler, karla kaplı çatılardan sessizliğe bürünen sokaklara ve doğanın saf güzelliğine kadar pek çok detayı gözler önüne serdi. Özellikle gün doğumuyla birlikte oluşan sis ve kar kombinasyonu, görsel bir şölen yarattı.
- 02:01Türkiye'nin zirvesindeki devlerin marka değeri açıklandı: THY yine tahtından inmedi!
- 01:51Dünyanın en kötü 30 şehri arasında İstanbul da var: Ebeveynler için hayatta kalma mücadelesi
- 01:40SpaceX halka arzı patlama yaptı: 250 milyar dolarlık talep!
- 01:30Cumhurbaşkanı Macron'un gözlükleriyle parlayan firma iflas etti
- 01:20Otomotiv devinin sonu: Pars Rot iflas bayrağını çekti!




