Karayazı'da yeni lavaş ve tandır ekmek fırını açıldı

Karayazı'da Aydın Ekmek Fabrikası tarafından açılan yeni fırın, lavaş, tandır ekmeği ve pide üretimi ile halkın ekmek ihtiyacına alternatif sunacak.
Erzurum'un Karayazı ilçesinde ekmek üretimi için yeni bir yatırım gerçekleşti. İlçede zaten iki ekmek fırını bulunmasına rağmen, Aydın Ekmek Fabrikası tarafından açılan yeni lavaş fırını, Karayazı'ya önemli bir yenilik getirdi.
YENİ ÜRÜNLER İLE ÇEŞİTLİLİK ARTACAK
Aydın Ekmek Fabrikası'nın işletmecisi Timur Aydın, Karayazı halkına daha kaliteli ve farklı ürün alternatifleri sunmayı hedefleyerek yeni fırında lavaş, tandır ekmeği ve pide üretimi yapacaklarını duyurdu. Böylece ilçe halkı, yalnızca somun ekmekle sınırlı kalmayacak; yeni fırın sayesinde lavaş, tandır ekmeği ve pide gibi lezzetleri de sofralarında bulabilecekler.
VATANDAŞLARDAN MEMNUNİYET
Tutak yolu üzerinde yer alan yeni fırın, bugün itibarıyla resmen hizmete girdi. İlçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanan bu girişimin, hem ürün çeşitliliğine katkı sağlaması hem de günlük ekmek ihtiyacına alternatif oluşturması bekleniyor.
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!
- 06:09Temassız kredi kartı kullanımı tehlikelerle dolu





