Karanfil ile kadına şiddete dikkat çeken 'Çiçek Doktoru' Ümit Ersan

Ümit Ersan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara karanfil dağıtarak kadına yönelik şiddete dikkat çekti ve farkındalık oluşturdu.Karanfil ile kadına şiddete dikkat çeken 'Çiçek Doktoru' Ümit Ersan
Sosyal medyada 'Çiçek Doktoru' olarak tanınan Ümit Ersan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ankara'nın çeşitli yerlerinde kadınlara karanfil dağıtarak kadına yönelik şiddete dikkat çekti.

KADINA ŞİDDET KONUSUNDA FARKINDALIK
Ersan, kadınların toplumda her zaman değer görmesi gerektiğinin altını çizerek, gün boyunca yüzlerce kadına karanfil verdi. 'Bugün Ankara'nın birçok yerinde yüzlerce kadına çiçek dağıttık' diyen Ersan, Kuğulu Park’ta da kadınlara karanfil dağıtarak farkındalık oluşturdu.

ORKİDE ÖNERİSİ
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara alınabilecek en uygun çiçeğin orkide olduğunu belirten Ersan, 'Kadının kendisi bir çiçektir ve her türlü çiçeği de sever' şeklinde konuştu. Farklı renklerde birçok orkide türünün mevcut olduğunu vurguladı. Saadet Çoban ise bu özel günü eşiyle birlikte Kuğulu Park’ta kutlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
- 17:25Manisa'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs tutuklandı
- 17:15Kurban bayramı yaklaşıyor: Aydın'da kesim fiyatları ikiye katlandı
- 17:06Bilecik'te Hıdırellez şenliklerinde güvenlik önlemleri artırıldı
- 16:55Bursa'da kan donduran kavşak faciası: 1 can yitip gitti, 4 kişi hastanelik
- 16:45Trump, savaşın getirdiği fırsatla servetini katladı




