ASAYİŞ
Yayınlanma : 06 Mart 2026 05:57
Karaman'da kömürlükte çıkan yangın paniğe neden oldu

Karaman'da bir evin kömürlüğünde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Karaman'da bir müstakil evin kömürlüğünde meydana gelen yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.

GECE SAATLERİNDE YANGIN
Yangın, gece saat 22.30 civarında Gazidükkan Mahallesi 90. Sokak'ta bulunan 2 katlı müstakil bir evin kömürlüğünde çıktı. Evden yükselen dumanları gören çevredekiler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İTFAYE EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ
İhbarın ardından olay yerine intikal eden itfaiye ve polis ekipleri, yangına müdahale ederek alevlerin daha da büyümesine engel oldular. Kömürlükteki atık malzemelerin yanmasıyla birlikte yangının çıkış nedeni konusunda inceleme başlatıldı.
- 09:21AB'den Türkiye açıklaması: tansiyonu düşürme çabası
- 09:11Kevin Warsh’tan Fed için köklü değişim çağrısı
- 09:01Litvanyalıların gizli sığınağı: Arabanızın parasına İspanya'da 3+1 daire!
- 08:51Japonya'da yılda sadece bir gün yeşil trafik lambası yanıyor
- 08:40Asgari ücrette gözler temmuzda: Ara zam kapısı aralandı mı?




