Karaman'da asansör faciası: 1 kişi yaralandı

Karaman'da bir apartmanda asansörün bir kat aşağıya düşmesi sonucu 38 yaşındaki bir kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Karaman'da bir apartmanın asansörü, bindiği sırada bir kat aşağıya düşerek 38 yaşındaki bir kişiyi yaraladı.

ASANSÖR KAZASI
Olay, akşam saat 20.00 sularında Koçakdede Mahallesi Hoca Mahmut Caddesi'ndeki 3 katlı bir apartmanda meydana geldi. İkinci kattaki dairesine gitmek için asansöre binen F.G., evinin bulunduğu kata ulaştığında asansör aniden arızalanarak bir kat aşağıya düştü. Yaralanan F.G., cep telefonuyla yardım istedi ve olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
YARALI KURTARILDI
Çağrılan teknik servis görevlileri tarafından açılan asansör kapısından F.G., sağlık ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla sedye ile çıkarılarak ambulansa alındı. Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan F.G. tedavi altına alındı.
BABA TEPKİ GÖSTERDİ
Yaralının babası Aziz G., daha önce de asansörle ilgili sorunlar yaşadıklarını belirterek, "Daha önce de buna benzer bir olay oldu. Benim oğlum daha önce de asansörün içinde kaldı. Daha önce 15-20 santimetre düşmüştü. Tamir ettiler ve gittiler. Sabahleyin gelinimde aynı şekilde asansörde mahsur kalmış. Oğlum zemin katta asansöre binerek 2’nci kata doğru çıkıyordu. 5 dakika bile olmadan beni aradı ‘Baba ben asansör içindeyim, asansör düştü’ dedi. Asansör 2’nci kattan birinci kata düşmüş. Bir sürü şikayet olmuş geçmişte ama kimse ilgilenmemiş. Böyle bir şey olmaz. Elektrik kesintisi olayı falan yok. Ben oradaydım, öyle bir şey olsa lambalar komple sönerdi. Orada ben vardım, gelinim vardı. Yönetim olarak bir şeyler yapıyorlarsa adam gibi yapsınlar. Ben şikayetçiyim. Hadi oğlum asansörün boşluğundan araya düşseydi. Oğlum ölürdü, kim kurtaracaktı o zaman? Buna binlerce şükür" ifadelerini kullandı. Asansör firmasının yetkilileri ise olayın kendileriyle bir ilgisi olmadığını, yaşanan anlık bir elektrik kesintisinden kaynaklandığını öne sürdü. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
- 06:09Mavi Vatan yasasıyla Yunanistan'a yanıt niteliğinde adım
- 06:01EYT emeklileri dikkat: SGK, geçmişe dönük incelemelerle emeklilikleri iptal ediyor!
- 05:53İşçiler eylemde: Sözler tutulmadı, kıdem tazminatları ödenmedi
- 05:43Sazlıdere'de bilirkişi şoku: TOKİ inşaatları mevzuata aykırı mı?
- 05:35Donald Trump Jr. nadir element şirketi için Pentagon'dan dev kredi aldı





