SPOR
Yayınlanma : 09 Kasım 2025 17:17

Karadeniz Ereğli Belediyespor, Zonguldakspor'u 2-1'lik skorla geçti!

Karadeniz Ereğli Belediyespor, Zonguldakspor'u 2-1'lik skorla geçti!
Karadeniz Ereğli Belediyespor, Zonguldakspor'u 2-1 mağlup ederek ligdeki önemli bir galibiyet almış oldu.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta heyecan dorukta. Ligin 10. haftasında Karadeniz Ereğli Belediyespor, ev sahibi olduğu Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda Zonguldakspor ile karşı karşıya geldi. Bu nefes kesen mücadele sonunda ev sahibi ekip, rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

teknik yapı

EREĞLİ BELEDİYESPOR'UN GOL YÜKÜ

Maçın hakemliğini Mikail Cihangir, Erdoğan Çak ve Osman Uğurlu üstlenirken, Ereğli Belediyespor'un gollerini 15. ve 67. dakikalarda Bertuğ Bayar kaydetti. Zonguldakspor'un tek golü ise 71. dakikada Serhat Baştan'dan geldi. Zonguldakspor'da Miraç Furkan Türközü, 90. dakikada kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

GERGİN ANLAR VE SARI KARTLAR

Karşılaşma boyunca iki takım da sahada kıyasıya bir mücadele sergiledi. Ereğli Belediyespor'dan Mert Uyanıker, Arda Yumurtacı, Ali Yiğit Özten, Bilal Karataş, Serhat Çam ve Bertuğ Bayar sarı kart gören oyuncular oldu. Zonguldakspor'da ise Ali Barak, Serhat Baştan ve Rıdvan Özdemir, hakem tarafından uyarıldı. Bu sonuçla Karadeniz Ereğli Belediyespor, ligde önemli bir galibiyet elde etti.