Karabük'te orman yangını: Harmancık köyü boşaltıldı

Karabük'ün Eflani ve Safranbolu ilçelerinde çıkan orman yangını nedeniyle Harmancık köyü Şamlar Mahallesi boşaltıldı. 5 helikopter, 39 araç ve 126 personelden oluşan ekipler yangına müdahale ediyor.Karabük'te orman yangını: Harmancık köyü boşaltıldı
Karabük'te yaklaşık 5 saattir devam eden orman yangını, dron ile havadan görüntülendi. Yangın, Eflani ilçesine bağlı Saraycık köyünde başlamış ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak Safranbolu ilçesine bağlı Harmancık köyüne sıçramıştı.

YANGIN KONTROL ALTINDA ALINMAYA ÇALIŞILIYOR
Saraycık köyü mevkiindeki yangın, ekiplerin yoğun çabaları sonucu kontrol altına alındı. Ancak, Harmancık köyüne sıçrayan yangın nedeniyle Şamlar Mahallesi sakinleri, tedbir amaçlı olarak evlerini boşalttı. Söndürme çalışmalarına 5 helikopter, 39 araç ve 126 personel katılıyor.

HARMANCIK KÖYÜNDE TEDBİR AMACIYLA BOŞALTMA
İlçedeki yangın söndürme çalışmaları devam ediyor. Rüzgarın etkisiyle yangının yayılma riski göz önünde bulundurularak, Harmancık köyü Şamlar Mahallesi'ndeki evlerin boşaltılması kararı alındı. Ekipler, yangının tamamen kontrol altına alınması için yoğun bir şekilde çalışıyor.
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!



