SPOR
Yayınlanma : 10 Ocak 2026 06:35

Karabük'te heyecan dorukta: Okul Sporları Güreş Grup Müsabakaları start aldı

Karabük'te heyecan dorukta: Okul Sporları Güreş Grup Müsabakaları start aldı
Karabük ev sahipliğinde başlayan Okul Sporları Güreş Grup Müsabakaları'na 17 ilden 300 sporcu katılıyor. Üç gün sürecek heyecan dolu mücadelelerde sporcular üst tura çıkmak için ter dökecek.
Karabük'te heyecan dorukta: Okul Sporları Güreş Grup Müsabakaları start aldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın koordinasyonunda düzenlenen Okul Sporları Güreş Grup Müsabakaları, Karabük'te coşkulu bir törenle başladı. Yenimahalle Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen açılış seremonisi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Protokol konuşmaları ve sporcu kafilelerinin geçişinin ardından kıran kırana mücadeleler start aldı.

teknik yapı

SPORCULARA HOŞGELDİN MESAJI

Açılış seremonisinde sporculara hitap eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, tüm katılımcılara hoş geldiniz dileklerini ileterek, "Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak okul sporlarını ve diğer tüm spor branşlarındaki organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu üç günlük süreçte hem güzel müsabakalara sahne olmasını hem de sporcularımızın sakatlıksız bir şekilde buradan ayrılmasını temenni ediyoruz." dedi.

ÜÇ GÜN SÜRECEK MÜCADELE

Toplamda 17 ilden yaklaşık 300 sporcunun katıldığı Okul Sporları Güreş Grup Müsabakaları, üç gün boyunca devam edecek. Sporcular, bu süreçte dereceye girerek bir üst tura yükselme hedefiyle mücadele edecekler.