ÇEVRE
Yayınlanma : 03 Ocak 2026 03:43

Kar yağışı sonrası gençlerin eğlenceli anları

Kar yağışı sonrası gençlerin eğlenceli anları
Kar yağışını fırsata çeviren gençler, kayarak eğlenceli anlar yaşadı ve kış mevsiminin tadını çıkardı.
Kar yağışı sonrası gençlerin eğlenceli anları

Kar yağışını fırsata çeviren gençler, soğuk havaya aldırmadan eğlenceli anlar yaşadı. Yoğun kar yağışının ardından beyaza bürünen bölgede bir araya gelen gençler, traktörün arkasına bağladıkları kayakla kayarak karın keyfini çıkardı.

sempati mobilya

TRAKTÖR İLE KAYAK KEYFİ

Ardahan merkeze bağlı Tepeler köyünde gerçekleştirilen etkinlikte, traktörle çekilen kayak üzerinde kayan gençler renkli görüntüler oluşturdu. Adrenalin dolu anlar yaşayan gençler, kış mevsiminin tadını çıkardıklarını ifade etti. O anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedilirken, izleyenleri gülümseten görüntüler ortaya çıktı.

KAR YAĞIŞINI EĞLENCEYE DÖNÜŞTÜRÜYORLAR

Gençler, her yıl kar yağışını farklı etkinliklerle değerlendirdiklerini belirterek, "Kış sert geçiyor ama biz bunu eğlenceye dönüştürüyoruz. Kar yağınca evde oturmak yerine böyle aktiviteler yapıyoruz" dedi. Öte yandan uzmanlar, bu tür etkinliklerde güvenlik önlemlerinin ihmal edilmemesi gerektiğine dikkat çekerek, kontrollü alanlarda ve dikkatli şekilde yapılması konusunda uyarılarda bulundu.