Kar ve Yağmur Çukurca Yolunu Tehdit Etti: O Anlar Kamerada!

Hakkari-Çukurca kara yolunda kaya düşmesi tehlikesi yaşandı. Yoğun kar ve yağmur sonrası gevşeyen toprak nedeniyle yerinden oynayan dev kaya parçası, o anları kaydeden cep telefonu kamerasına yansıdı. Sürücüler uyarıldı.
Hakkari'de etkili olan yoğun kar yağışı ve sağanak yağışın ardından bölgede kaya düşmeleri yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Hakkari-Çukurca kara yolunda, yol kenarında bulunan devasa bir kaya parçasının yerinden oynayarak yola doğru hareketlenmesi paniğe neden oldu.
TEHLİKE ANI KAMERADA
Dağ yamacındaki bu tehlikeli anlar, o sırada bölgede bulunan İsmail Kaynak tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, dağın yamacında bulunan büyük kaya kütlesinin yerinden koparak aşağı doğru yuvarlandığı net bir şekilde görülüyor. Bu durum, bölgede seyahat eden sürücüler için büyük bir risk oluşturuyor.
SÜRÜCÜLERE DİKKATLİ OLMA UYARISI
Bölgede son günlerde etkili olan kar yağışı ve yağmurun, toprak yapısını gevşettiği ve bu durumun kaya düşmeleri ile küçük çaplı heyelanlara yol açtığı belirtildi. Yetkililer, sürücüleri özellikle dağlık ve eğimli bölgelerde seyahat ederken azami dikkat göstermeleri ve olası tehlikelere karşı uyanık olmaları konusunda şiddetle uyarıyor.
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!






