İngiltere'nin Doncaster kenti yakınlarındaki Yorkshire Vahşi Yaşam Parkı'nda trajik bir olay meydana geldi. Parkın kaplan bölümüne izinsiz giren bir kişi, hayvanların saldırısı sonucu hayatını kaybetti.
Kaplan bölümüne giriş
South Yorkshire Polisi'nden yapılan açıklamaya göre, yerel saatle 13.35 sularında parkta bir şahsın kaplanların bulunduğu alana girdiği yönünde bir ihbar alındı. Olay yerine hızla intikal eden polis ve acil durum ekipleri, kaplanların saldırısına uğrayan kişiyi olay yerinde hareketsiz halde buldu.
Soruşturma sürüyor
Hayatını kaybeden kişinin kimliği hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, ailesine acı haberin verildiği ve kendilerine destek sağlandığı bildirildi. Polis, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Parkın güvenlik önlemleri ve olay sırasındaki prosedürler inceleniyor.







