Mersin'in Erdemli ilçesinde, yağmurla kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir kamyonun çarptığı tabela, park halindeki bir otomobilin üzerine devrildi. Kazada kamyon şoförü yaralandı.

KAZA NASIL GELİŞTİ?
Kaza, Mersin Antalya D-400 karayolunda Erdemli ilçesine bağlı Limonlu Mahallesi sınırlarında Antalya istikametinde meydana geldi. Ö.D. idaresindeki 55 ACY 082 plakalı kamyon, kaygan yolda kontrolden çıkarak önce bir elektrik direğine, ardından bir otele ait dev tabelaya çarptı.

OTOMOBİL ZARAR GÖRDÜ
Çarpmanın etkisiyle devrilen tabela, yol kenarında park halindeki bir otomobilin üzerine düşerek araca hasar verdi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine trafik ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YARALI ŞOFÖR HASTANEYE KALDIRILDI
Kazada yaralanan kamyon şoförü, ambulansla Erdemli ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.







