GÜNDEM
Yayınlanma : 28 Temmuz 2025 08:57

Kahramanmaraş'ta elektrik kazası: Sefa Salman hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ta elektrik kazası: Sefa Salman hayatını kaybetti
Kahramanmaraş'ta elektrik akımına kapılan 31 yaşındaki Sefa Salman, hayatını kaybetti. Olay, Onikişubat ilçesi Binevler Mahallesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Binevler Mahallesi'nde meydana gelen bir elektrik kazasında, 31 yaşındaki Sefa Salman hayatını kaybetti. Olay, Salman'ın elektrik işleriyle uğraştığı bir iş yerinde yaşandı.

teknik yapı

ELEKTRİK ARIZASI FATAL SONUÇLANDI

Sefa Salman, iş yerinde oluşan bir elektrik arızasını gidermeye çalışırken, elektrik akımına kapıldı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi ve sağlık ile polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

AĞIR YARALI HALDE HASTANEYE KALDIRILDI

Ağır yaralı olarak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Acil Servisi'ne kaldırılan Salman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.