ASAYİŞ
Yayınlanma : 09 Mayıs 2026 07:01

Kadıköy'de gece paniği: Galeri önündeki araçlar alevlere teslim oldu

Kadıköy'de gece paniği: Galeri önündeki araçlar alevlere teslim oldu
Kadıköy'de bir galerinin önünde park halindeki araçlar gece saatlerinde çıkan yangında alevlere teslim oldu. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, araçlar kullanılamaz hale geldi.

Kadıköy'ün Sahrayıcedit Mahallesi'nde gece yarısı kabus yaşandı. Mescitli Sokak'ta park halindeki bir otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple alevler içinde kaldı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek çevredeki diğer araçlara da sıçradı.

sempati mobilya

Kadıköy\

KISA SÜREDE YAYILAN ALEVLER KONTROL ALTINA ALINDI

Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren yoğun müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak alevler, park halindeki üç otomobili tamamen kullanılamaz hale getirdi.

Kadıköy\

MADDİ HASAR BÜYÜK, SORUŞTURMA BAŞLADI

Yangın, park halindeki araçların yanı sıra, bir galerinin ön cephesine ve bitişiğindeki dönerci dükkanına da maddi hasar verdi. Polis ekipleri, olayın meydana geldiği sokağı trafiğe kapatarak incelemelerde bulundu. Yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir soruşturma başlatıldı.