Joao Pereira: Türkiye Şampiyonlar Ligi'ni hak ediyor

Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, oyuncularının performansından memnuniyet duyduğunu ve Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'nde daha fazla temsil edilmeyi hak ettiğini söyledi. Alanyaspor'un önündeki maçla
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Fenerbahçe karşısında alınan 2-2'lik beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu. Pereira, oyuncularının ilk yarıda sergilediği performansı övdü ve maçın büyük bölümünde üstünlük kurduklarını belirtti. İkinci yarıda Fenerbahçe'nin daha iyi oynadığını kabul eden Pereira, oyuncularının kontrol edebildikleri şeylere odaklandıklarını ve iyi bir sonuçla ayrıldıklarını söyledi.
TÜRK FUTBOLUNA ÖVGÜ
Portekizli teknik adam, Türk futbolunun potansiyelini vurguladı ve Avrupa kupalarında daha fazla Türk takımının yer alması gerektiğini savundu. 'Türk futbolu neden iyi gitmiyor, neden Şampiyonlar Ligi'nde daha fazla Türk takımı yok?' sorularını gündeme getiren Pereira, Türkiye'deki iyi statlar, takımlar ve gelişmiş teknolojiye rağmen Avrupa'da yeterince temsil edilemeyi eleştirdi. Türkiye'nin Avrupa kupalarında daha fazla yer almayı hak ettiğini ve her maçı kazanmak için oynamaları gerektiğini belirtti.
ALANYA'NIN HEDEFİ
Pereira, Alanyaspor'un her maçta çözüm ürettiğini ve takımın 11 kişiden daha fazla olduğunu vurguladı. Efecan, Güven Yalçın ve Janvier'in takıma önemli katkılar sağladığını belirten Pereira, odak noktasının kendi takımları olduğunu ve rakiplere göre ayrı ayrı hazırlık yapmaları gerektiğini söyledi. Başakşehir maçının önemine dikkat çeken Pereira, Türkiye Ligi'nin zorluğuna da değindi.
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi
- 04:401 Liraya Düşen Nane ve Maydanoz İçin Market Önünde İzdiham! Sosyal Medya Alev Aldı
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi





