Jandarma Kimliğiyle 500 Bin TL'lik Dolandırıcılık: Şüpheli Yakalandı!

Bilecik'te jandarma kimliğiyle iki kişiyi 500 bin TL dolandıran şüpheli, Eskişehir'de operasyonla yakalandı ve tutuklandı.
Bilecik'te yaşanan olayda, kendisini jandarma personeli olarak tanıtan bir şahıs, iki vatandaşı "Adınız suça karıştı, altınlarınızı kontrol etmemiz gerekli" yalanıyla kandırarak toplam 500 bin TL'yi dolandırdı.

DOLANDIRICININ KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ
Asayiş Şube Müdürlüğü'nün titiz çalışmaları sonucunda, dolandırıcılık eylemini gerçekleştiren S.K. isimli şahsın kimliği belirlendi. Şüphelinin, suçu işledikten sonra Bursa ve Eskişehir illerine kaçtığı tespit edildi.
ESKİŞEHİR'DE OPERASYONLA YAKALANDI
Operasyonunu genişleten Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi Eskişehir'de bir uygulama noktasında suçüstü yakaladı. Yapılan aramalarda şahsın üzerinde Türk Lirası, banka kartları ve dolandırıcılıkta kullanıldığı düşünülen çeşitli materyaller ele geçirildi. Gözaltına alınan S.K., adli işlemlerinin ardından tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
- 05:29Tekstil devi ailesini yasa boğan genç ölüm
- 05:19Burak Yılmaz'dan ayrılık sonrası Gaziantep FK'dan veda mesajı
- 05:09Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi, Yadigar projesi ile restore edildi
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi




