İzmit'te kanlı saldırı öncesi dönerci detayı: 9 şüpheli yakalandı!

İzmit'teki silahlı saldırıda 3 kişinin ölümüyle ilgili 9 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden birinin, saldırıdan dakikalar önce olay yerine yakın bir dönercide sipariş verip iptal ettiği güvenlik kameralarına yansıdı.İzmit'te kanlı saldırı öncesi dönerci detayı: 9 şüpheli yakalandı!
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir eğlence mekanına düzenlenen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Polis ekipleri, olayla bağlantısı olduğu düşünülen 9 şüpheliyi gözaltına aldı. Bu şüphelilerden birinin, saldırıdan sadece dakikalar önce olay yerine yaklaşık 950 metre mesafedeki bir dönercide sipariş verdiği, ancak son anda siparişinden vazgeçip mekandan ayrıldığı güvenlik kameralarına yansıdı.

Saldırı Detayları ve Kurbanlar
Olay, Ömerağa Mahallesi'nde 27 Mart gecesi saat 00.30 sularında meydana gelmişti. Otomobille gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler, eğlence mekanına uzun namlulu silahlarla ateş açmış, bu saldırıda işletme sahibi Volkan Berberoğlu (42), Cem Özer (49) ve emekli polis memuru Talip Çakır yaşamını yitirmişti. Saldırıda yaralanan iki kişinin ise tedavisi sürüyor. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri farklı ilçelerde toprağa verilmişti.

Geniş Çaplı Soruşturma ve Operasyon
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından geniş çaplı bir çalışma başlattı. Güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtlarını titizlikle inceleyen ekipler, şüphelilerin İstanbul'dan geldiklerini ve olaydan yaklaşık 5 gün önce İzmit'te keşif yaptıklarını belirledi. Organize hareket ettikleri düşünülen şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Bu operasyonlarda, biri Azerbaycan uyruklu olmak üzere toplam 9 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ediyor.

Dönerci Görüntüleri Şüphelileri Ele Verdi
Soruşturma derinleştirildiğinde, şüphelilerin olaydan kısa bir süre önce olay yerine yakın bir dönerciye gittikleri tespit edildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir aracın dönerciye yaklaştığı, sürücünün araçtan inip içeriye girdiği ve sipariş verdiği görülüyor. Ancak bir süre sonra siparişini iptal eden sürücü, hızla araçtan ayrılıyor. Bu görüntüler, şüphelilerin olay öncesi hareketliliğini ve olası planlarını ortaya koyması açısından büyük önem taşıyor.
- 20:01Adilcevaz'da kurt saldırısı: 3 koyun telef oldu, 20 koyun yaralandı
- 19:52Kuraklık endişesi Karahallı köyünü bir araya getirdi: Şükür ve yağmur duasıyla umut arayışı
- 19:42GAHİB Başkanı Kaplan'dan anlamlı 19 Mayıs mesajı
- 19:3310 yıllık dehşet sona erdi: JASAT dedektifleri çifte cinayeti aydınlattı
- 19:23Bayburt’ta 'Değerleriyle Güçlü Ailem' programları aile bağlarını güçlendiriyor




