• satrroıad dörüm
  • ceylan hafriyat
GÜNDEM
Yayınlanma : 18 Ağustos 2026 13:48

İzmit CHP İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi'nde uyuşturucu testi sonucu pozitif

İzmit CHP İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi'nde uyuşturucu testi sonucu pozitif
İzmit'te CHP İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve Meclis Üyesi Hamit İlker Ulusoy'un uyuşturucu testleri pozitif çıktı, adli işlemler başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Bürosu tarafından yürütülen bir soruşturma çerçevesinde, İzmit CHP İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Hamit İlker Ulusoy'un uyuşturucu testi sonuçlarının pozitif çıktığı bildirildi.

İzmit CHP İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi\

Test sonuçları olumlu

Söz konusu isimlerden uyuşturucu testi yapılmak üzere numuneler alındı. Adli Tıp Kurumu'nda gerçekleştirilen analizlerde, her iki şahsa ait numunelerde uyuşturucu madde tespit edildiği öğrenildi. Test sonuçlarının pozitif çıkması, ilgili süreçlerin başlamasına yol açtı.

Adli işlemler sürüyor

Pozitif sonuçların ardından, Gökhan Ercan ve Hamit İlker Ulusoy hakkında adli işlemlerin devam ettiği ifade edildi. Bu gelişme, İzmit'teki siyasi ortamda önemli bir tartışma konusu haline geldi.