İzmirli okçu Dünya Kupası'nda gümüş madalya kazandı

İzmirli okçu Dünya Yenihayat, Meksika'da düzenlenen 2026 Dünya Kupası'nda takım halinde gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.İzmirli okçu Dünya Kupası'nda gümüş madalya kazandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün milli okçusu Dünya Yenihayat, 2026 Dünya Kupası'nın birinci ayağında gümüş madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Meksika'da büyük başarı
Meksika’nın Puebla kentinde 7-12 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda, İzmirli sporcunun yer aldığı Klasik Yay Kadın Milli Takımı, son 16 turunu statü gereği maç yapmadan geçtikten sonra Hindistan ve Meksika’yı 5-4 mağlup ederek finale yükseldi. Dünya Yenihayat, takım arkadaşları Elif Berra Gökkır ve Gizem Özkan ile birlikte finale çıkarak büyük bir başarı gösterdi.

Gelecek hedefler
Ancak finalde Çin'e mağlup olarak organizasyonu ikinci sırada tamamladılar ve gümüş madalyanın sahibi oldular. Milli sporcu Dünya Yenihayat, bu sezon içerisinde Avrupa Şampiyonaları ve Grand Prix organizasyonlarında da mücadele etmeye hazırlanıyor. Ayrıca, 5-10 Mayıs tarihlerinde Çin’in Şanghay kentinde düzenlenecek Dünya Kupası ikinci ayağı ve 18-24 Mayıs tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası’nda da kürsü mücadelesi verecek.
- 12:11Muğlalı genç yıldızlar Uşak'tan 3 madalyayla döndü, Türkiye Şampiyonası'na damga vurdu!
- 12:01Altay, sezonu ligde kalmak için kritik maça çıkıyor
- 11:51Müzik dünyasının tanınmış ismi Cem Öcal, Bodrum'da hayatını kaybetti; cenaze detayları belli oldu
- 11:41Kişiselleştirilmiş onkoloji tedavisinde genetik yapı ön planda
- 11:31Elit Kartallar 3. Lig'de şampiyonluk için sahaya iniyor: Hedef 2. Lig!




