İzmir'de yılbaşı için 13 bin 385 personel görevlendirildi

İzmir'de yılbaşı akşamı için 13 bin 385 personel görevlendirildi. Vali Elban, vatandaşların güvenliği için tüm tedbirlerin alındığını duyurdu.
İzmir Valisi Süleyman Elban, yılbaşı günü alınacak güvenlik önlemleri ve yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

YILBAŞI TEDBİRLERİ ALINDI
Vali Elban, İzmir'de yılbaşı akşamı için 13 bin 385 personelin görevlendirildiğini belirterek, "Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlarımızın huzur içinde yeni yıla girmeleri için birçok tedbir aldık. Kaçak içki ile mücadelemizi son bir aydır yoğunlaştırdık" dedi. Bu kapsamda emniyet ve jandarma ekiplerinin denetimlerini arttırdığına dikkat çekti.
GÜVENLİK GÜÇLERİ HAZIR
Yılbaşı akşamı vatandaşların güvenli bir şekilde evlerine dönmeleri için gerekli önlemlerin alındığını aktaran Vali Elban, şehir merkezlerinde, kırsalda ve denizde görev yapacak ekiplerin bin 680 araçla destekleneceğini ifade etti. Ayrıca, sağlık kuruluşlarının da her türlü acil duruma karşı hazır olduğunu belirtti.
TEDBİRLER SÜRECEK
Vali Elban, yılbaşı gecesi haberleşmenin kesilmemesi için de gerekli tedbirlerin alındığını vurgulayarak, "Gıda güvenliği ve sağlıklı gıdaya erişim için de denetimlerimiz devam edecek. İzmirli hemşerilerimizin huzurla yeni yıla girmesi için tüm kurumlarımızla birlikte olağanüstü bir çaba içerisindeyiz" diyerek sözlerini tamamladı.
- 09:21Hürmüz krizi büyüyor: Enerji ve gıda güvenliği alarm veriyor, küresel stoklar hızla tükeniyor!
- 09:14Kuveyt'te İran füzesi saldırısı: 5 ABD askeri yaralandı
- 09:06Memur maaşlarına temmuzda ne kadar zam gelecek? Merkez Bankası'ndan kritik ipucu!
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!





