İzmir'de trafik canavarı: Midibüsün çarptığı genç kadın hayatını kaybetti

İzmir'in Torbalı ilçesinde, bir midibüsün çarptığı 25 yaşındaki Yağmur Şenli hayatını kaybetti. Kaza sabah saatlerinde meydana geldi ve soruşturma devam ediyor.
İzmir'in Torbalı ilçesinde, Aydın Karayolu üzerinde sabah saatlerinde yaşanan korkunç bir kazada 25 yaşındaki Yağmur Şenli hayatını kaybetti. Genç kadın, işe gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışırken bir midibüsün çarpması sonucu yola savruldu ve olay yerinde yaşamını yitirdi.
KAZA SABAH SAATLERİNDE MEYDANA GELDİ
Kaza, sabah 08.15 sıralarında İzmir-Aydın Karayolu Kuşçuburun Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, B.İ. (60) idaresindeki plakası henüz öğrenilemeyen bir midibüs, yolun karşısına geçmek isteyen Yağmur Şenli'ye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle genç kadın yola savruldu ve kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ AMA SONUÇ DEĞİŞMEDİ
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Yağmur Şenli'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Kaza nedeniyle bölgede güvenlik önlemleri alınırken, karayolunda trafik akışı bir süreliğine kontrollü olarak sağlandı. Hayatını kaybeden genç kadının Kuşçuburun Mahallesi'nde ikamet ettiği öğrenildi.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Yetkililer, kazanın ayrıntılarını ve sorumlularını belirlemek için çalışmalarını yoğunlaştırdı.
- 07:40Afrika kıtası yarılıyor: Bilim insanları yeni fay hattını 'fermuar' gibi açılacak diye duyurdu!
- 07:31Nükleer santralde bulunan 4 metrelik fosil, evrimsel sırları gün yüzüne çıkardı
- 07:21Muş'ta dolu fırtınası faciaya döndü: Minibüs yan yattı, 2 kişi yaralandı
- 07:11Azdavay'da sağanak sonrası yürüyüş köprüsü sele kapıldı
- 07:01Nazan Öncel'den Sezen Aksu'ya zehir zemberek gönderme: 'Kanlıca'yı da gördük!





