ASAYİŞ
Yayınlanma : 24 Eylül 2025 23:37
İzmir'de silahlı kavga: 1 ölü, 7 yaralı, 14 tutuklama

İzmir'de iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Polis, eş zamanlı operasyonlarla 18 şüpheliyi yakaladı ve 14'ünü tutukladı.
İzmir'in Konak ilçesinde yaşanan silahlı ve bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, yedi kişi yaralandı. Olay, 19 Eylül 2025 tarihinde Güzelyalı Parkı'ndaki paten pistinde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıktı.

EŞ ZAMANLI OPERASYONLAR
Çıkan arbedede 24 yaşındaki E.Ö., silahla vurularak hayatını kaybetti. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin geniş çaplı operasyonuyla 18 şüpheli gözaltına alındı. Olayda kullanılan bir tabanca da ele geçirildi.

ADLİYE SEVKİ VE TUTUKLAMALAR
23 Eylül 2025'te adliyeye sevk edilen şüphelilerden 14'ü tutuklandı. M.B. (43), E.K. (23), M.O. (33) adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, E.V. (51) ise serbest kaldı.
- 00:20Denizciliğe elektrikli devrim: Dünyanın ilk tamamen elektrikli yolcu gemisi suya iniyor
- 00:10Türk halkı altın alımında kararlı: İlk çeyrekte 5 milyon altın basıldı
- 00:00Amerikan dev bankaları ilk çeyrekte kârını artırdı
- 23:59Coachella'da Justin Bieber tarih yazdı: 10 milyon dolar kazandı
- 23:52Ruslar Türkiye'den şekerleme akınına devam ediyor: İthalat 11 milyon doları geçti!




