İzmir'de sahte polisler, Erasmus öğrencilerini rehin aldı

İzmir'de sahte polisler, Erasmus öğrencilerini rehin aldı. Operasyonla yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.
İzmir’in Bornova ilçesinde, kendilerini polis olarak tanıtan 3 şüpheli, yabancı uyruklu öğrencileri rehin alarak korku dolu anlar yaşattı.

REHİNLERİN SERBEST BIRAKILMASI İÇİN OPERASYON
Olay, Kazımdirik Mahallesi 169 Sokak’ta yer alan bir apartmanda meydana geldi. Erasmus eğitimi için Türkiye'de bulunan Polonya ve Almanya uyruklu öğrenciler M.H., M.P. ve T.R., geçici olarak konakladıkları evde alıkonuldu. Öğrencilerin durumu, çevredekiler tarafından polise bildirildi.
ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI
İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüphelilerin polis yeleği giydiği, üniforma kullandığı ve yanlarında kelepçe bulundurduğunu tespit etti. Bornova Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, düzenledikleri operasyonda öğrencileri esir alan E.E., A.D. ve M.D. isimli şüphelileri suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri sonrasında mahkemeye sevk edilen bu 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu





