İzmir'de kan donduran kaza: Tek kişi hayatını kaybetti, sürücü demir parmaklıklar ardında!

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bahçe duvarına çarpan otomobilde yolcu Ali Eren hayatını kaybetti. Kazada yaralanan ve gözaltına alınan sürücü Mustafa A. ise tutuklandı.
İzmir'in Ödemiş ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen feci kazada, bir kişi yaşamını yitirdi. Bahçe duvarına çarpan otomobildeki yolcunun ölümüyle sonuçlanan olayda, sürücü tutuklandı.
Yağmur ve kaygan yol faciaya davetiye çıkardı
Kaza, gece yarısı saat 02.30 sularında Ödemiş'ten Günlüce yönüne giden yolda vuku buldu. Edinilen bilgilere göre, Mustafa A. (45) yönetimindeki 35 JAK 45 plakalı otomobil, olumsuz hava koşulları nedeniyle yağışın etkisiyle kayganlaşan zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç, yoldan çıkarak savruldu ve yol kenarındaki bir bahçe duvarına çarparak duvarı yerle bir etti.
Acı haber ve ardından gelen tutuklama
Çarpmanın etkisiyle otomobilde yolcu olarak bulunan Ali Eren (48) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Mustafa A. ise olay yerine intikal eden ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan sürücü, karakoldaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Mustafa A., 'taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 12:27Köyceğiz BİLSEM'den sanat alanında üç bildiri kabul edildi
- 12:17Datça'da kadın üreticilerden çağla turşusu ile ekonomik hamle
- 12:1323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu 18 Nisan’da Oasıs Bodrum’da
- 12:08Çin'in maden iştahı kabardı: Türkiye'nin maden ihracatında rekor artış!
- 11:58CHP il başkanları: Saldırılara karşı kenetlendik, iktidara yürüyeceğiz





