İzmir'de balkon ve bahçe bitkileri festivali coşkusu başlıyor

İzmir, 8-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Balkon-Bahçe Bitkileri Festivali ile çiçek açacak. Farklı etkinlikler ve konserler İzmirlileri bekliyor.İzmir'de balkon ve bahçe bitkileri festivali coşkusu başlıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği İzmir Balkon-Bahçe Bitkileri Festivali için geri sayıma geçti.

FESTİVAL TARİHLERİ VE MEKÂNI
8-10 Mayıs tarihleri arasında Kültürpark'ta gerçekleştirilecek festival, İzmir'in tarımını güçlendirmek ve balkon bahçeciliğini yaygınlaştırmak amacıyla planlandı. Festival süresince çiçek ve bitki satış stantları, yeme içme alanları, atölyeler, söyleşiler, konserler ve çocuk etkinlikleriyle dolu bir program ziyaretçileri bekliyor.

ETKİNLİKLER VE KONSERLER
Festival, 8 Mayıs'ta saat 17.30'da İzBB Bando Korteji'nin geçişiyle başlayacak. Aynı gün 18.00-18.45'te Gülce Alatay, 18.45-19.30'da ise Özlem Menokan konseri düzenlenecek. 9 Mayıs'ta 15.00'te başlayacak etkinliklerde, Çağrı Ergin, Merve Mete ve Enes Kunduracı gibi sanatçılar sahne alacak. 10 Mayıs'ta da yine İzBB Bando Korteji ile başlayacak etkinlikler, çeşitli konserler ve dinletilerle devam edecek.
- 17:23Hırsızlık girişiminde bulunan kadın, 'Bu araç benim' diyerek direndi
- 17:14Trump'tan müttefiklere şok! İtalya ve İspanya'dan asker çekme tehdidi
- 17:05İzmir'de sokakta uyuyan yaşlı adamın yüzüne tekme atan şüpheliler tepki topladı
- 16:55Afyonkarahisar ESOB''da nefesler tutuldu: Başkanlık yarışı başlıyor
- 16:45Aydın'da otizm için önemli toplantı yapıldı




