İzmir'de 5 milyon TL değerinde taklit ürün ele geçirildi

İzmir'de düzenlenen operasyonda, yaklaşık 5 milyon TL değerinde sahte ürün ve üretim malzemesi ele geçirilirken, bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Torbalı ilçesindeki bir iş yerine yapılan baskında çok sayıda taklit terlik, düğme ve üretim ekip
İzmir'de gerçekleştirilen bir operasyonda, yaklaşık 5 milyon TL değerinde sahte ürün ve üretim malzemesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
OPERASYON TORBALI'DA
İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, savcılık talimatıyla Torbalı ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir iş yerine baskın düzenledi. Baskında yapılan aramada çok sayıda taklit ürün ve üretim malzemesi bulundu.
ELE GEÇİRİLENLER
El konulan ürünler arasında 4 bin 15 çift marka taklit terlik, 6 bin 300 adet marka ibareli terlik arka baret, 7 bin 480 adet taklit marka amblemli düğme ve 7 bin 320 adet üretim makinesi yer alıyor. Ele geçirilen malların piyasa değerinin yaklaşık 5 milyon TL olduğu tahmin ediliyor. Olayla ilgili olarak 1 şüpheli, 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu'na muhalefet suçundan adli makamlara sevk edildi.
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar





