ASAYİŞ
Yayınlanma : 22 Ağustos 2025 21:33
İzmir'de 10 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakalandı

İzmir’de Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dün gece yapılan uygulamada, ‘Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması’ ve ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti’ suçlarından aranan ve 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.İ.
İzmir’de Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri (Yunuslar), dün gece gerçekleştirdikleri kent genelindeki denetimde hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı yakaladı.
YUNUSLARIN BAŞARILI OPERASYONU
İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timler Amirliği ekipleri tarafından yapılan uygulamada, K.İ. isimli şahıs durduruldu. Yapılan sorgulamalar sonucunda, K.İ.'nin ‘Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması’ ile ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti’ suçlarından arandığı ve toplamda 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.
ADLİYEYE SEVK
Gözaltına alınan şüpheli K.İ., işlemlerinin ardından adli mercilere teslim edildi.
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü
- 10:57İzmir'de elektrikli araçlara büyük müjde: Otoparklarda yarı fiyatına park!
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor





