İzmirin Bornova ilçesindeki ziraat arazisinde başlayan daha sonra ormanlık alana sirayet eden yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
Yangın, saat 14.20 sıralarında Bornova ilçesi Yakaköy Mahallesinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen sebepten dolayı ziraat arazisinde alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı; 2 uçak, 9 helikopter, 17 arazöz, 5 su ikmal ve 3 dozer sevk edildi. Ekiplerin alevlere müdahalesinin havadan ve karadan sürdüğü belirtilirken yangının ormanlık alana da sirayet ettiği ifade edildi.
ASAYİŞ
Yayınlanma : 27 Haziran 2025 15:28
İzmir Bornovada orman yangını
İzmirin Bornova ilçesindeki ziraat arazisinde başlayan daha sonra ormanlık alana sirayet eden yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.Yangın, saat 14.
- 15:06Menteşe'de darp edilen kadın hastanede hayatını kaybetti
- 14:56Vali Makas'tan 15 Temmuz mesajı: Çıplak ellerle ihanete dur denilen o gün
- 14:47DENİB Başkanı Uğurlu: İmalat sanayine sağlanan 1 trilyon TL’lik finansman, rekabet gücünü artıracak
- 14:37Çerçioğlu'ndan 15 Temmuz mesajı: Milletimiz dünyaya ders verdi
- 14:27Başkan Torunoğlu'ndan 15 Temmuz'a dair anlamlı mesajlar





