Balıkesir'in İvrindi ilçesinde gece yarısı çıkan korkunç bir yangın, bir çiftlikteki 200 ot balyasını ve 6 aylık bir düveyi küle çevirdi.

ALEVLER KÖYÜ YUTTU
Edinilen bilgilere göre, Soğanbükü Mahallesi'nde saat 22.21 sularında bilinmeyen bir nedenle samanlıkta başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek etrafı sardı. İhbar üzerine Balıkesir İvrindi Belediyesi'nden 3 itfaiye aracı ve 6 kişilik bir ekip hızla olay yerine sevk edildi.

CAN PAZARINDA MÜDAHALE
Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ve bir kepçenin de desteğiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak, alevlerin tahrip ettiği samanlıkta yaklaşık 200 ot balyası tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının en acı bilançosu ise henüz 6 aylık olan bir düvenin telef olması oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.






