Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşanan trafik kazasında, çarpıştıktan sonra kontrolden çıkan iki otomobil, bir işyerinin girişindeki merdiven basamaklarına çarparak durabildi. Bu beklenmedik engel, otomobillerin işyerine girerek daha büyük bir hasara yol açmasını engelledi.
Kaza Detayları
Kaza, Ceylanpınar ilçesine bağlı 15 Temmuz Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa B. idaresindeki 06 VIJ 41 plakalı otomobil ile Abdulhakim A. yönetimindeki 34 AET 422 plakalı otomobil, cadde üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlar, yol kenarındaki bir telefon tamir ve satışı yapılan işyerine doğru yöneldi.
Merdivenler Facianın Önüne Geçti
Neyse ki, işyerinin girişinde bulunan merdiven basamakları ve vitrin, kontrolden çıkan otomobillerin hızını keserek durmalarını sağladı. Kazada herhangi bir yaralanma yaşanmazken, merdivenlerin bir nevi bariyer görevi görmesi, olası büyük bir facianın önüne geçmiş oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.








