GÜNDEM
Yayınlanma : 30 Ağustos 2025 22:11

İstanbul'da 30 Ağustos kutlamaları: Adnan Menderes Bulvarı trafiğe kapandı

İstanbul'da 30 Ağustos kutlamaları: Adnan Menderes Bulvarı trafiğe kapandı
İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, 30 Ağustos 2025 Cumartesi günü saat 05:45'ten itibaren program bitimine kadar Adnan Menderes Bulvarı'nın iki yönlü olarak trafiğe kapatıldığını duyurdu.
İstanbul'da 30 Ağustos kutlamaları: Adnan Menderes Bulvarı trafiğe kapandı

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatıldığını duyurdu. Bu kapsamda, 30 Ağustos 2025 Cumartesi günü saat 05:45'ten itibaren program bitimine kadar Adnan Menderes Bulvarı iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

teknik yapı

YOL KAPAMALARI

Valiliğin açıklamasına göre, Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) ve bu bulvara bağlanan birçok cadde ve sokak trafiğe kapatıldı. Kapatılan yollar arasında D 100 Kuzey ve Güney istikametlerinden Adnan Menderes Bulvarı girişleri, 10. Yıl Caddesi, Edirnekapı, Oğuzhan Caddesi, Sofular Caddesi, Halıcılar Caddesi, Akdeniz Caddesi, Akşemsettin Caddesi, Ordu Caddesi, Atatürk Bulvarı (Aksaray'dan), Keçeci Meydan sokak, Hal Yolu Güney'den Vatan Caddesi girişleri, Tatlıpınar Caddesi, Kaleboyu Caddesi ve Sulukule Caddesi (Kaleiçi'nden) Vatan Caddesi'ne katılım yer alıyor.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Valilik, sürücülere alternatif güzergahlar olarak Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı, D-100 Karayolu ve O-3 Hal Yolunu kullanmalarını tavsiye etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle yaşanabilecek trafik yoğunluğuna karşı sürücülerin bu alternatif yolları tercih etmeleri önem taşıyor.