ASAYİŞ
Yayınlanma : 12 Haziran 2026 23:27
İstanbul Aydın Üniversitesi'nde yangın paniği: Öğrenciler tahliye edildi

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde çıkan yangın paniği, öğrencilerin tahliyesiyle sona erdi. Yangın, yemekhane bölümünde bilinmeyen bir nedenle çıktı ve kısa sürede kontrol altına alındı.
İstanbul Aydın Üniversitesi'nin Küçükçekmece'deki kız yurdunun yemekhanesinde bir yangın çıktı. Olay, akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi.
YANGIN NEDENİ BELİRSİZ
Yangın, yurdun 5 katlı binasının yemekhane bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle başladı. Dumanlar hızla binayı kaplarken, öğrenciler panik içinde tahliye edildi. İhbar üzerine itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.
KONTROL ALTINA ALINDI
Yangın, yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni ise yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak. Yangın nedeniyle yurdun mutfak bölümünde hasar meydana geldi ama öğrenciler tahliyenin ardından tekrar yurt binasına dönebildi.
- 00:5042 yıllık konservenin içinden deniz yaşamının sırları çıktı
- 00:40Yeni Fed başkanı Warsh, enflasyon canavarıyla ilk sınavında: Faizler ne olacak?
- 00:30Norveç, denizcilik tarihine geçecek tünel projesine yeniden başlıyor
- 00:20İran Dışişleri Bakanı Arakçi, ABD ile varılan anlaşmanın detaylarını araladı: Nükleer konular ikinci aşamaya ertelendi
- 00:10Avrupa'nın hayali savaş uçağı projesi çöktü, Almanya yeni bir yola girdi





