İsrail ordusuna ait savaş uçağı Akdeniz'e füze ateşledi: Teknik arıza iddiası

İsrail ordusu, Gazze'ye saldırı düzenleyen bir savaş uçağının 'teknik arıza' nedeniyle Akdeniz'e füze ateşlediğini iddia ederken, Netzarim Koridoru'nun tamamen işgal edildiğini duyurdu.
İsrail ordusuna ait bir savaş uçağının, Gazze'deki saldırılarda görev aldıktan sonra Akdeniz'e doğru füze ateşlediği bildirildi. Ordudan yapılan açıklamada, olayın 'teknik bir arıza' nedeniyle gerçekleştiği iddia edildi.
FÜZE ATEŞLEMESİ VE AÇIKLAMA
Gazze'ye yönelik operasyonlara katılan bir savaş uçağının, Küresel Sumud Filosu'nun Akdeniz'deki ilerleyişi sırasında füze ateşlemesinin 'teknik arıza' ile açıklandığı belirtildi. Ordunun açıklamasına göre, ateşlenen mühimmat Akdeniz üzerinde infilak etti. Olayla ilgili İsrail ordusu tarafından bir soruşturma başlatıldığı kaydedildi.
NETZARIM KORİDORU'NUN İŞGALİ
Bu gelişmelerin yanı sıra, İsrail ordusu Gazze Şeridi'nin kuzey ve güneyini birbirinden ayıran Netzarim Koridoru'nun tamamen işgal edildiğini duyurdu. Açıklamada, Gazze Şeridi'nin kuzeyine yönelik saldırıların sürdüğü ve Netzarim Koridoru'nun güneyden geçişlere kapatıldığı ifade edildi.
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!
- 07:28Bafra'da motosiklet kazası: 1 kişi hastaneye kaldırıldı





